Keresés

Helyi hírek Közélet

Idén is jótékonysági akciót szervez az RMDSZ máramarosszigeti és hosszúmezői szervezete

Jótékonysági szándékkal szervez időn is cipősdoboz akciót az RMDSZ máramarosszigeti szervezete. A tavalyi évben nagy sikert aratott jótékonysági akció során sok személynek tudtak örömet szerezni az adakozók, ezért a városi szervezet munkatársai idén is örömmel hirdették meg a programot.

A szervezet közösségi oldalán szereplő felhívásában tartós élelmiszer, tisztálkodási szerek és édesség adakozására szólítja fel a segíteni akarókat, akik felajánlásaikat egy cipősdobozba helyezve juttathatják el az RMDSZ máramarosszigeti irodájába december 15-ig. Az adományokat a tavalyi évhez hasonlóan máramarosszigeti és környékbeli rászorulókhoz fogják eljuttatni a szervezet munkatársai.

Hosszúmezőn az „Együtt lenni jó” nevet viselő jótékonysági akciót az RMDSZ Nőszervezete, a Tiszamenti Akácok és a Búzavirág egyesület együtt szervezi, melynek során szaloncukrot és csokoládét gyűjtenek a község idősei számára. Az adományokat december 5-ig lehet eljuttatni hétköznapi napokon a  polgármesteri hivatal melletti régi óvodaterembe.

Megosztás

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *