Keresés

Helyi hírek Közélet

Új politikai helyzet Máramarosban: Fuzionált a Szociáldemokrata és a Népi Mozgalom Pártja

Beolvadt Máramaros megyében a Népi Mozgalom Pártja (PMP) a Szociáldemokrata Pártba (PSD). Az ezzel kapcsolatos információkat Gabriel Zetea Szociáldemokrata szenátor jelentette be közösségi oldalán.

Oldalán megjelent tájékoztatásában a szenátor arról számol be, hogy a Szociáldemokrata Párt elnökének, Marcel Ciolacu kabinetjében fogadták a Máramaros megyei Népi Mozgalom Párt küldöttségét. A közleményből kiderül többek között az is, hogy a találkozón a két párt közötti jövőbeni együttműködés volt a téma. Zetea közleményét az „együtt erősek vagyunk, együtt alkotjuk a PSDMM csapatát” mondattal zárja.

A stiripesurse.ro portál a találkozóval kapcsolatosan többek között leszögezi azt is, hogy korábban szóba jött a Népi Mozgalom Pártjának fuzionálása a Nemzeti Liberális Párttal (PNL), a portál cikkírója szerint mégis úgy tűnik, hogy a szociáldemokraták ajánlata jobbnak bizonyult.

Ezzel a lépéssel a Szociáldemokrata Párt Máramaros megyei szervezete valóban erősebb lett, hisz 5 polgármesterrel, 5 megyei és több mint 150 helyi tanácsossal gazdagodott a csapat.

Megosztás

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *