Keresés

Diákélet Helyi hírek Közélet

Máramarosszigeten is indul az ANYÓ nyári óvoda

A program a Leöwey KLára Elméleti Líceum óvodájában zajlik július 4-29. között, ahol tartalmas és élménydús nyári napközi gyerekfoglalkozást biztosítanak óvodás korú gyerekeknek, szakképzett pedagógusok és dadák bevonásával. A gyerekek ebédet is kapnak a program időtartama alatt. A szülők egyhetes csoportokba írathatják be a kicsiket, a foglalkozások munkanapokon 8 és 16 óra között lesznek.

Költséghozzájárulás: 60 lej/hét

A program kezdeményezője és szervezője a kolozsvári Argumentum Nostrum Egyesület, támogatója a Communitas Alapítvány és az RMDSZ máramarosszigeti szervezete.

A máramarosszigeti csoportokba az egyesület honlapján lehet jelentkezni az Események menüpontban: https://argumentumnostrum.ro/ vagy személyesen az óvodánál.

Bővebben a máramarosszigeti programról:

Az Argumentum Nostrum egyesület 2017-től minden évben megszervezi Kolozsváron az ANYÓ nyári óvoda hiánypótló programot. Nagy népszerűségnek örvend, éppen ezért idén kiterjesztik Erdély több nagyvárosában, így Nagybányán és Máramarosszigeten is. 2019-től kezdődően a Magyar Kormány erdélyi Nemzeti Jelentőségű Programként ismeri el az egyesület tevékenységét.

Megosztás

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *