Keresés

Helyi hírek Közélet

Fontos bejelentést tett Máramarossziget polgármestere

Máramarosszigeti fejlesztési tervekről közölt részleteket kedden közösségi oldalán Moldovan Vasile polgármester. A fejlesztési projektek egészségügyi, kulturális és sport területeket céloznak meg.

A bejelentést azt követően tette közzé a polgármester, hogy Bukarestben munkamegbeszélés keretében tárgyalt Matuz Zsolttal, a Fejlesztési Minisztérium RMDSZ-es államtitkárával, Kövér Orsolya Mária tanácsossal, valamint Bogdănescu Călin Ștefannal, az Országos Beruházási Vállalat (CNI) munkatársával.   

A városvezető tájékoztatásából kiderül, hogy bukaresti útja alkalmával egy városi úszoda és új sportkomplexum létesítéséről, a városi kórház sebészeti osztályának felújításáról és felszereléséről, a sürgősségi osztály felújításáról, és egy új pszihiátriai osztályról, valamint a moziterem felújításáról tárgyaltak.

Az elképzelések szerint a városi úszoda oktatási célokat is szolgálna, az új sportkomplexum pedig egy 500 férőhelyes  lelátót és több sportág gyakorlására alkalmas pályát is magába foglalna.

Máramarossziget az utóbbi időszakban alulmaradt fejlesztések szempontjából, ezért minden ezirányú előrelépés csak pozitív hatással lehet a városra és polgáraira.

Megosztás

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *