Keresés

Helyi hírek Közélet

Június 5-én tisztújítást szervez az RMDSZ Rónaszéken és Aknasugatagon

Június 5-én, szombaton mozgóurnás tisztújítást szervez az RMDSZ Rónaszéken. A tisztújításon a helyi RMDSZ elnökének és 3 helyi választmányi tagjának megválasztására kerül sor. Annak érdekében, hogy a magyar emberek minél szélesebb körű részvétellel választhassák meg közösségi vezetőiket, a Szövetség munkatársai ezen a napon reggel 8 és este 8 óra között fogják őket felkeresni otthonaikban a mozgóurnával.

Június 5-én, szombaton állóurnás tisztújítást szervez az RMDSZ Aknasugatagon, ahol reggel 8 és este 8 óra között lehet szavazni az Idősek Barátság Klubban az itt élő magyar embereknek. A tisztújításon a helyi RMDSZ elnökének és 3 helyi választmányi tagjának megválasztására kerül sor.

Arra kérjük Önöket, hogy éljenek a szavazati lehetőséggel, hiszen az elkövetkező négy esztendő helyi magyar közösségi életéről döntenek!

A helyi tisztújításokra a jelöltség benyújtási határideje május 31 hétfő 16 óra.

A helyi elnöki- és/vagy választmányi tagságért induló személyek a jelöléshez szükséges, kitöltendő dokumentációt innen tölthetik le:A kitöltött, dátumozott és aláírt dokumentumokat a megadott határidőn belül a Területi Tisztújítási Bizottsághoz (az RMDSZ máramarosszigeti szervezetének irodájában – Máramarossziget, Szabadság tér 24. szám) vagy a tmm.tisztujitas@rmdsz.ro e-mail címre elküldve lehet benyújtani.

A tisztújítás eljárásrendjéről szóló Határozat megtekinthető itt:

Megosztás

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *