Keresés

Helyi hírek Közélet

Lakossági fórumot szervez az RMDSZ Történelmi Máramaros Területi szervezete

2021. április 23-án, pénteken, 18,00 órától lakossági fórumot szervez az RMDSZ Történelmi Máramaros Területi szervezete. A járványügyi helyzetre való tekintettel, az eseményhez on-line formában, a Zoom rendszeren keresztül lehet csatlakozni. Meghívottak és a kérdésekre válaszolnak Béres Ildikó Ibolya önkormányzati képviselő, a Leőwey Klára Elméleti Líceum igazgatónője, Krizsanovszki Enikő Erzsébet alprefektus, Horváth Anna megbízott területi elnök – a következő, javasolt témakörökben: járványügyi intézkedések Máramaros megyében, az RMDSZ tisztújítások megszervezése, a térségi magyar oktatás jövője, más helyi közéleti témák. A fórumot vezeti és moderálja Orosz Krisztofer, az RMDSZ Történelmi Máramaros területi szervezetének megbízott ügyvezető elnöke.

A fórum-beszélgetés anyagát rögzítjük. A Zoom-rendszerhez való csatlakozással a résztvevők ehhez beleegyezésüket adják. A csatlakozó linket a Facebook-esemény oldalán tesszük közzé egy órával a kezdés előtt.  Kérjük az érdeklődőket, hogy a témákkal kapcsolatos kérdéseiket április 21-ig küldjék el az orosz.krisztofer@rmdsz.ro címre, vagy az esemény Facebook felületén, bejegyzés formájában. Amennyiben az idő engedi, a helyben feltett kérdésekre, hozzászólásokra is igyekszünk válaszolni.

A fórumot megelőzően, az esemény Facebook oldalán elérhetővé teszünk egy ismertető jellegű bemutatót is a helyi és területi RMDSZ szervezetek felépítéséről, működésének mechanizmusairól (testületek, azok megválasztása, döntéshozatali eljárások és kompetenciák).

Megosztás

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *