Keresés

Belföldi hírek Közélet

Idén is biztosít pályázati lehetőséget a Romániai Magyar Demokrata Szövetség

A Romániai Magyar Demokrata Szövetség április 12-től hirdeti meg pályázati kiírásait, a pályázatok lebonyolításával a Communitas Alapítványt bízza meg.

A Könyvkiadás és Sajtó Szaktestület, valamint az Alkotói Ösztöndíjbizottság pályázati kiírásai hétfőn, április 12-én jelennek meg.

A Szórvány, a Művelődés és az Ifjúsági Szaktestületek pályázatai április 14-étől lesznek elérhetőek az alapítvány honlapján. A járványügyi helyzetre való tekintettel a Művelődés és az Ifjúsági Szaktestületek idén két (tavaszi és őszi) pályázatothirdetnek.

Az alapítvány további szaktestületeinél április 30-ig meghirdetik a Sport, az Utazás támogatás és az Egyetemi Szakmai Gyakorlatok pályázatait is.

A pályázatok leadásának határideje:1. Sajtó Szaktestület: 2021. április 29.2. Alkotói Ösztöndíj: 2021. május 10.3. Könyvkiadás Szaktestület: 2021. május 17.

Idén papíron pályázni a Szórvány és a Művelődés Szaktestületeknél lehet.

A pályázatok és a tevékenységek tervezésekor, kérjük, vegyék figyelembe az érvényben lévő szabályozásokat, kiemelten szem előtt tartva az események biztonságos megszervezését.

A pályázati kiírásokkal kapcsolatban további információk igényelhetőek a 0264-594 570, 0723-250 324, 0736-444437 telefonszámokon, valamint a communitas@rmdsz.ro e-mail címen.

A pályázati kiírások letölthetők a oldalon.

rmdsz.ro

Megosztás

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *