Keresés

Helyi hírek Közélet

MÁRAMAROSSZIGET: Kihelyezett konzuli napot szerveznek az Eurotrans Alapítvány munkatársai a máramarosszigeti RMDSZ irodában

2021. május 5-én, szerdán kihelyezett konzuli napot szerveznek az Eurotrans Alapítvány munkatársai a máramarosszigeti RMDSZ irodában a Szabadság tér 24. szám alatt. Ennek keretében útlevél készíttetésre is lehetőség lesz, és ezzel együtt a már elkészült okmányok-anyakönyvi kivonat, házassági levél-kiosztásával is foglalkoznak a Kolozsvári Magyar Főkonzulátus munkatársai.

Azoknak, akiknek a dokumentumai a honosítás-, illetve az útlevéligénylésre még nem állnak készen, legkésőbb április 23-ig hozzák be papírjaikat a máramarosszigeti RMDSZ székházba.

Figyelem! Útlevelek kifizetése továbbra is kizárólag bankkártyával, román lejben (RON) lehetséges. Érdeklődni lehet a következő telefonszámon is 0262-318-805. Díjmentes és gyors honosítási ügyintézés az Eurotrans Alapítvánnyal!

A szükséges iratok listája itt található: Bővebb információk az Eurotrans Alapítvány honlapján: http://eurotransalapitvany.ro/

Megosztás

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *