Keresés

Helyi hírek

Megalakul a Máramarosszigeti Ifjúsági Tanács

2021. március 20-án megalakul a Máramarosszigeti Ifjúsági Tanács (MIT). Az esemény délután 17 órakor veszi kezdetét a Flamingo étteremben, ahol egy alakuló közgyűlésre kerül sor. Jelen lesz Tőtős Áron, a Magyar Ifjúsági Értekezlet (MIÉRT) országos alelnöke, valamint Orosz Krisztofer-Levente az RMDSZ Történelmi Máramaros szervezetének ügyvezető elnöke. A szervezők minden érdeklődő fiatalt sok szeretettel várnak.

Örömmel tájékoztatunk mindenkit, hogy 2021. március 20-án délután, 17 órai kezdettel sor kerül a máramarosszigeti magyar ifjúsági szervezet alakuló ülésére, a Cosbuc u. 36 sz. alatti Flamingo emeleti termében.

Az Erdély valamennyi megyéjében több száz szervezetet tömörítő Magyar Ifjúsági Értekezlet (MIÉRT- https://miert.ro/) tagszervezeteként célul tűzzük ki, hogy a máramarosszigeti magyar fiatalok számára megmutassuk lehetőségeiket, arra biztassuk őket, hogy maradjanak itthon és alapítsanak családot itt. Olyan szakmai, kulturális, sport és ifjúsági programok szervezését tervezzük, melyek által hozzájárulhatunk a társadalmi felelősségvállalás fontosságának tudatosításához, a szakmai felkészültség növeléséhez.

Mindezek jegyében, abban kérnénk segítséget, hogy családi-, baráti-, ismerősi körben együtt népszerűsítsük ezt a lehetőséget, buzdítsuk a máramarosszigeti 35 év alatti fiatalokat arra, hogy március 20-án éljenek a felkínálkozó lehetőséggel, kapcsolódjanak be az ifjúsági szervezet alakulásába és munkájába, cselekvő részvételük által ők maguk legyenek a változás főszereplői.

A kezdeményezők nevében, köszönettel

Tinca Richárd

Megosztás

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *