Keresés

Belföldi hírek Diákélet Helyi hírek Közélet

Rangsoroló választmányi ülést tartott Nagybánya helyi RMDSZ szervezete

2020. március 6-án, került megrendezésre a Nagybánya városi RMDSZ szervezetének küldöttgyűlése. Az eseményen civil szervezetek, illetve egyházi vezetők képviselték magukat, annak érdekében, hogy a megyeszékhelyre alkalmas jelölteket állítsanak. Ezenkívül a rangsoroló választmányi ülés alkalmával a Nagybánya Területi Ifjúsági Egyeztető Tanácsának delegációjának számos tagja is képviseltette magát.

A küldöttgyűlés eshetőségével a fiataloknak lehetőségük nyílt, véleményt nyilvánítani, illetve bemutatni a nagybányai fiatalok jelöltjét, Nagy Arnoldot. Oravecz Csongor, a Nagybánya Területi Ifjúsági Egyeztető Tanácsának elnöke, létfontosságúnak tartja a fiatalok részvételét a kampány időszakában. Példának statuálta az RMDSZ-szel való, négy évvel ezelőtti együttműködést, melyet gyümölcsözőnek és sikeresnek talált.

A gyűlésen bemutatkozott Nagy Arnold, a nagybányai fiatalok jelöltje, aki a fiatalok jövőjéről alkotott elképzeléseket.

A következő éveknek arról kell szólniuk, hogy a fiataloknak olyan környezetet teremtsük, ahol lehetőségük nyílik szülőföldjükön álmodni és tervezni. A fiatalok boldogsága nem az anyagiakhoz, hanem a közösséghez és a kapcsolatokhoz kötöttek. Létfontosságú, hogy élhető város várja őket haza, közösségi terekkel, sportolási és kikapcsolódási lehetőségekkel.

Fogalmazott Nagy Arnold

Apjok Norbert, a Romániai Magyar Demokrata Szövetség, Máramaros megyei parlamenti képviselője, pozitívnak tartotta a fiatalok tendenciáját.  Mindig önzetlen támogatásáról biztosította a fiatalokat, hogy azok közösségük felé gyümölcsöző eredményt tudjanak felmutatni.

Megosztás
Címkék

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *